M I S S M A P P I E ♥

Alla inlägg under oktober 2013

Av Mathilda - 18 oktober 2013 14:16

Av Mathilda - 17 oktober 2013 20:33

Idag var det en lång och seg dag. Inga roliga lektioner förut bild typ.
Men igår byte vi platser innan satt jag jämte min en bebis Hannah. Nu sitter jag jämte Rasmus. Jaja skulle heller sitta jämte Hannah men det finns inget att göra åt. Idag gjorde jag en no mirror makeup challenge men videon blev sämst för jag såg ju som sagt inget. Så man såg bara min mun men bilder kommer snart. Skriv vilka videos ni vill ha och vad jag ska blogga om. Jag bloggar väldigt mycket på min andra blogg directionerswe.blogg.se den handlar om som ni nog hör på namnet one direction.
Puss& Kram

Ord

Av Mathilda - 16 oktober 2013 20:42

Ful, tönt, tjock, och massa andra ord. Ord gör ont! Ord finns allt kvar ord försvinner aldrig. Som ett slag. Ett slag kanske blir ett blåmärke men det går bort. Men ord kommer man alltid ihåg. Jag har blivit kallad ful. Visst jag blir ledsen. Men sen hör jag massor av bra saker om mig själv. Som idag fick jag höra att jag var ful. Och visst jag var jätte ledsen. Men sen kom min bästis och sa att jag var jätte fin och massor av mer och min kompis. Sen sa min mamma att jag var den finaste som fin. Jag är inte ful! Jag vet att jag är fin. Men ord sätter sig. Ful finns fortfarande kvar. Men jag vet att jag är älskad det är de viktigaste! Kom ihåg det du är fin du är älskad av någon iallafall men kanske inte av alla men det finns folk!
Puss & Kram

Av Mathilda - 16 oktober 2013 16:53

Idag är det onsdag! Jag har inte hunit att blogga så mycket jag är hemskt ledsen. Jag vaknade klockan sju. Sen halv åtta skulle vi åka! För vi hade språkval! Jag hade inte ens gjort klart läxan för igår han jag inte. Och ätit hade jag inte och inte fixat mig. Så tajt var det. Sen har jag varit hos sjukgymnasten. Ni vet tejpen jag hade på mitt knä. Jag tog bort de för några dagar sen. Och gissa jag fick ny tejp idag igen.. :/ sen har jag varit på gitarr sjukt kul innan de gjorde jag och emelie milkshake hur god som helst kul också :)
Puss & Kram

Av Mathilda - 15 oktober 2013 21:20

Idag tog vi ju sprutan.
Ni förstår inte hur ont den gjorde!
Förra året eller i våras så tog alla tjejer eller nästan alla livmodercancersprutan. Den gjorde mindre ont den gick iallafall fort men inte idag!
Alla tyckte att det gick långsamt!
Men det gjorde det också!
Sen efter sprutan så kände man hur det rann ner i kroppen ehww!
Puss & Kram
Sov Gott :)

Av Mathilda - 15 oktober 2013 21:15

Av Mathilda - 15 oktober 2013 18:05

Ny ska jag spela innebandy för första gången sedan skadan! Yey har saknat att spela innebandy det är mitt liv + blogga :) och vänner och familjen och kyrkan jag kan rabbla upp hur mycket som helst men jag vi syns i kväll!
Puss & Kram

OM MIG ♥


Hej, jag är en 13 årig tjej som älskar smink, innebandy och mina vänner. I denna bloggen får ni läsa om mitt liv :)
Puss & Kram

ASK ME! ♥

7 besvarade frågor

RÖSTA! ♥

Vad ska ni göra på sommarlovet?
 Utomlands ♥
 Hemma ♥
 Bada, sola o chilla såklart ♥
 Inget speciellt ♥
 Sommarstuga ♥
 Sitta inne o spela spel ♥
 Läger ♥
 Runt i Sverige ♥
 Annat ♥

KALENDER♥

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

ANDRA ÅR ♥

SÖK I BLOGGEN ♥

TIDIGARE INLÄGG ♥

KATEGORIER ♥

ARKIV♥

RSS♥

Mathilda ♥

   


Ovido - Quiz & Flashcards